Ferita de zgomotul urban, Furnica, aidoma Castelului Peles, sta ascunsa printre drumurile serpuite ale muntilor. Intra pe poarta si fa cativa pasi! Vei descoperi un loc de o frumusete coplesitoare, un loc demn de oaspetii Regelui care vin in vizita la Domeniul Regal. Intra in povestea locului! Intra in povestea Furnica!


DESPRE FURNICA

Faci primul pas. O gradina de vis ti se dezvaluie privirilor. Intr-un decor Fachwerk, pasesti in alta lume, departe de zgomotul urban, in care locul isi sopteste incet povestea arhitecturii Renasterii Germane, a burgului german.
Mai pui un pas si locul isi mai dezvaluie un pic din poveste. Te lasa sa vezi un pic din maretia, demnitatea si sobrietatea ofiterilor de alta data, loc care le era destinat. In acest spatiu luminos, simplu, fosta sala de mese, este restaurantul central.

citeste mai departe

POVESTI NESPUSE
CARE ASTEAPTA SA FIE DESCOPERITE

Si pasii ti se indreapta spre barul englezesc unde aroma de ceai si mirosul de piele ascund alte povesti care te asteapta sa le descoperi.

citeste mai departe

REZERVARI SI COMENZI
0737.571.101 • 0751.333.339

Merinde romanesti pentru cei care vor sa pastreze gastronomia locului, mancaruri sofisticate internationale pentru alti gurmanzi si rafinati.
Trebuie sa intri ca sa te poti bucura de intreaga frumusete si maretie a locului.
....Sau puteti comanda online....

comanda